Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 522g153kcal4.9g23.5g2.1g9.9g
Jauheliha, sika-nauta 246g544kcal43g0g41.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)114g40kcal1.1g7.8g0.6g1.6g
Kesäkurpitsa184g31kcal0.7g4.6g1.1g1.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour61g184kcal2.1g2.6g18.4g0.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa123g369kcal28.3g0g28.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2642kcal160.2g77g184.6g26.8g
Valittu annoskoko1250g1321kcal80.1g38.5g92.3g13.4g
Annoskoko puolitettuna625g661kcal40.1g19.3g46.2g6.7g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148