Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)223g147kcal33.4g0g1.6g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 223g29kcal2.5g2.2g0.4g2.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen74g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Herne 149g102kcal7.5g13.9g0.6g4.6g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 74g52kcal0.5g10.9g0.3g0.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 297g191kcal9.5g14.3g10.4g0g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 119g32kcal0.5g1.7g0.9g2.2g
Kananmuna, keitetty 82g117kcal10.2g0.2g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1428kcal129g106.8g45.6g22.6g
Valittu annoskoko1250g714kcal64.5g53.4g22.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna625g357kcal32.3g26.7g11.4g5.7g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170