Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale167g533kcal20g0g50g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 685g166kcal9.4g13.2g3.4g17g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Maito, Kevyt203g94kcal6.5g9.8g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 103g129kcal11.3g0.3g9.3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio80g232kcal20.8g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2488kcal136.2g46.8g185g34g
Valittu annoskoko1250g1244kcal68.1g23.4g92.5g17g
Annoskoko puolitettuna625g622kcal34.1g11.7g46.3g8.5g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412