Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 553g421kcal10.4g85.7g1.1g5.5g
Sipuli (kuorittu)154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Paprika, punainen77g20kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Valkosipuli 6.1g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 461g1075kcal52.5g5.3g94.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3127kcal132.2g205.8g193.2g19.4g
Valittu annoskoko1250g1563kcal66.1g102.9g96.6g9.7g
Annoskoko puolitettuna625g782kcal33.1g51.5g48.3g4.9g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686