JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha703g1167kcal133.5g0g70.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl201g171kcal2.8g8.8g14.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras65g174kcal5.5g33.4g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl117g153kcal15.1g0.6g10g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3459kcal320.2g104.6g192g27g
Valittu annoskoko1250g1729kcal160.1g52.3g96g13.5g
Annoskoko puolitettuna625g865kcal80.1g26.2g48g6.8g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927