Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g423g102kcal5.1g14.4g0.8g8.9g
Jauheliha, sika-nauta 338g749kcal59.2g0g57.5g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g42g148kcal2.5g32.1g0.7g0.8g
Vesi423g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen20g37kcal6.7g0.2g0.8g0g
Paprikajauhe 3.4g11kcal0.5g0.6g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2092kcal148g94.6g120.4g22g
Valittu annoskoko1250g1046kcal74g47.3g60.2g11g
Annoskoko puolitettuna625g523kcal37g23.7g30.1g5.5g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135