Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino166g565kcal38.2g88.1g6.1g10g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g5g0.2g1.8g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 208g304kcal30.4g36.6g1.8g8.1g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g258g284kcal7.7g8.3g25.8g0g
Kananmuna kuoreton 114g162kcal14.2g0.3g11.6g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 180g185kcal6.2g32.3g1.9g5.2g
Raejuusto, Milbona, Lidl206g186kcal33g5.2g4.1g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g16g127kcal0g0g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3682kcal262g351.6g134g50.2g
Valittu annoskoko1250g1841kcal131g175.8g67g25.1g
Annoskoko puolitettuna625g920kcal65.5g87.9g33.5g12.6g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355347