Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g343g452kcal71.9g0g17.1g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g343g682kcal68.5g0g44.5g0g
Margariini, Pirkka2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli86g257kcal3.1g3.6g25.7g0g
Vesi257g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%171g274kcal4.6g4.6g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3421kcal297.4g20.6g233.8g1.4g
Valittu annoskoko1250g1711kcal148.7g10.3g116.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna625g855kcal74.4g5.2g58.5g0.4g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720