Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g267g413kcal37.3g6.7g26.7g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 190g145kcal3.6g29.5g0.4g1.9g
Porkkana, tuore137g38kcal0.8g7.7g0.3g3.4g
Selleri, annos 50g19g2.7kcal0.2g0.6g0g0g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Palsternakka 5.7g3.6kcal0g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 7.6g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 571g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1253kcal85.6g95.2g56.4g15.2g
Valittu annoskoko1250g626kcal42.8g47.6g28.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna625g313kcal21.4g23.8g14.1g3.8g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915