Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu157g197kcal17.2g0.5g14.1g0g
Sokeri 222g900kcal0g221.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g254g71kcal1.5g15.1g0.5g6.4g
Vehnäjauho puolikarkea 191g656kcal19.5g133.7g2.3g6.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen130g939kcal0g0g104.3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g65g470kcal0.7g0.7g52.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g65g163kcal9.1g2.2g13g0g
Tomusokeri 1dl=60g163g652kcal0g163g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g10kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8116kcal96g1078.6g372.8g26.2g
Valittu annoskoko1250g4058kcal48g539.3g186.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna625g2029kcal24g269.7g93.2g6.6g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081