Soijakasvismuhennospatasysteemi

Pilko kaikki kasvikset.

Heitä pannulle ruokaöljyn kanssa.

Keitä soijasuikaleet n. 5min ja sen jälkeen pannulle.

Lisää tomaattimurska.

Lisää mausteet.

Anna hautua paistinpannulla miedolla lämmöllä noin 5-10min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Wenuitun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Parsakaali brokkoli 131g46kcal6g2.6g0.4g3.3g
Soijasuikale, 50g kuivana = n. 220g keitettynä, (Soyappetit), annos 100g288g217kcal34.2g18.4g1g10.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g511g174kcal7.1g30.6g2.6g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.6g8kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.6g9kcal0.5g1.2g0.6g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 20g174kcal0g0g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1421kcal102.8g138.4g50.4g41.8g
Valittu annoskoko1250g710kcal51.4g69.2g25.2g20.9g
Annoskoko puolitettuna625g355kcal25.7g34.6g12.6g10.5g
Arvot/100g100g57kcal4.1g5.5g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357627