Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 430g613kcal53.7g1.3g44g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g59g527kcal0g0g58.6g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl391g1406kcal7.8g10.5g148.4g0g
Katkarapu 117g80kcal16.9g0g1.3g0g
Tilli mauste20g3.3kcal0.3g0.2g0.2g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 39g207kcal0.1g0.2g23.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g78g219kcal14.8g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6112kcal187.2g24.4g586.2g0g
Valittu annoskoko1250g3056kcal93.6g12.2g293.1g0g
Annoskoko puolitettuna625g1528kcal46.8g6.1g146.6g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357646