Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g390g234kcal5.8g50.7g0.4g3.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha520g863kcal98.8g0g52g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 260g858kcal5.2g7.8g91g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.5g59kcal0g0g6.5g0g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4076kcal221.8g125.2g300.2g10.6g
Valittu annoskoko1250g2038kcal110.9g62.6g150.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna625g1019kcal55.5g31.3g75.1g2.7g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793