Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona691g470kcal84.3g26.9g1.4g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)345g656kcal15.5g55.2g41.4g0g
Karpalo, pakaste138g30kcal0.6g4.8g1g4.6g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g69g296kcal52.5g2.4g7.6g0g
Liivate 6.9g24kcal5.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2953kcal317.6g178.6g102.8g9.2g
Valittu annoskoko1250g1477kcal158.8g89.3g51.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g738kcal79.4g44.7g25.7g2.3g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.1g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567