Tortillapohja

Sekoita ainekset keskenään kimmoisaksi taikinaksi.

Muotoile tangoksi, jaa 10 osaan ja pyörittele palloiksi.

Anna pullien levätä muovin alla valmistaessasi haluamasi täytteen.

Kauli pullat paistinpannun kokoisiksi pyöreiksi levyiksi.

Paista tortillat kuivalla pannulla molemmin puolin niin, että tortilla saa rusehtavia pilkkuja.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 739g2537kcal75.3g517.5g8.9g25.9g
Rypsiöljy 93g823kcal0g0g93.1g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi414g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6719kcal150.6g1035g204g51.8g
Valittu annoskoko1250g3359kcal75.3g517.5g102g25.9g
Annoskoko puolitettuna625g1680kcal37.7g258.8g51g13g
Arvot/100g100g269kcal6g41.4g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358585