Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g393g648kcal78.5g0g39.2g0g
Herkkusieni 216g34kcal4.5g0.6g0.7g3.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g491g172kcal7.8g33.9g0.5g6.9g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g55g50kcal1.6g1.9g3.8g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g10g72kcal0.1g0.1g7.8g0g
Oliiviöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Ketsuppi, Heinz39g40kcal0.4g9.5g0g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2360kcal191.6g122.8g124g23.4g
Valittu annoskoko1250g1180kcal95.8g61.4g62g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g590kcal47.9g30.7g31g5.9g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358726