PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 119g35kcal1.1g5.3g0.5g2.3g
Paprika keltainen 119g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Sipuli 79g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Oliiviöljy 24g210kcal0g0g23.7g0g
Riisi puuroutuva 198g677kcal12g149.5g1.4g4.5g
Vesi475g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g158g95kcal1.4g8.2g6.3g0.5g
Kasvisliemikuutio 16g48kcal1.5g2.1g3.7g0.3g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g24g93kcal7.6g0g6.9g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g16g16kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2519kcal55.2g364.4g86g23.6g
Valittu annoskoko1250g1260kcal27.6g182.2g43g11.8g
Annoskoko puolitettuna625g630kcal13.8g91.1g21.5g5.9g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816