Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 507g215kcal49.7g2g0.5g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g338g1824kcal33.8g121.6g125g0g
Semper mangoa soseena338g169kcal0.7g40.5g1g0g
Sokeri 68g274kcal0g67.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4964kcal168.4g463.2g253g0g
Valittu annoskoko1250g2482kcal84.2g231.6g126.5g0g
Annoskoko puolitettuna625g1241kcal42.1g115.8g63.3g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658