Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt523g241kcal16.7g25.1g7.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)105g132kcal11.5g0.3g9.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g75kcal0.1g0.1g8.4g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%105g167kcal2.8g2.8g15.7g0g
Tonnikala öljyssä 157g298kcal42.6g0g14.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g105g73kcal11.5g2.6g1.6g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli105g314kcal3.8g4.4g31.4g0g
Tilli tuore2.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 136g467kcal13.9g95.2g1.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3534kcal206g261g180g9.6g
Valittu annoskoko1250g1767kcal103g130.5g90g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g884kcal51.5g65.3g45g2.4g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689