Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 358g121kcal2.5g19.7g0.4g5g
Vesi716g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 61g247kcal0g60.8g0g0g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g43g144kcal0g35.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1023kcal5g231.4g0.8g10g
Valittu annoskoko1250g512kcal2.5g115.7g0.4g5g
Annoskoko puolitettuna625g256kcal1.3g57.9g0.2g2.5g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996