Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)638g829kcal133.9g3.2g31.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g213g274kcal8.9g10.8g21.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima266g1036kcal77.1g0g79.7g0g
Tilli, tuore 80g24kcal2.9g0.7g0.6g1.7g
Ruohosipuli 32g7.2kcal0.4g0.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4354kcal446.6g31.8g267.4g5.6g
Valittu annoskoko1250g2177kcal223.3g15.9g133.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna625g1089kcal111.7g8g66.9g1.4g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096