Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 568g460kcal8.9g95.6g0.3g17g
Paprika, punainen227g58kcal2g10.5g0.9g4.5g
Parsakaali brokkoli 227g80kcal10.5g4.4g0.7g5.7g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g227g386kcal3.6g4.8g38.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1969kcal50g230.6g81g54.4g
Valittu annoskoko1250g984kcal25g115.3g40.5g27.2g
Annoskoko puolitettuna625g492kcal12.5g57.7g20.3g13.6g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462