Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g365g986kcal63.9g0g80.3g0g
Sipuli 168g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g51g38kcal2.3g6.6g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g26g82kcal4.5g14.2g0.8g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g41g37kcal1.2g1.4g2.9g0.3g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g15g131kcal0g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2648kcal148g60.6g198g13.2g
Valittu annoskoko1250g1324kcal74g30.3g99g6.6g
Annoskoko puolitettuna625g662kcal37g15.2g49.5g3.3g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390