Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%475g807kcal95g0g47.5g0g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.6g0g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.5g0g
Sipuli 65g20kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Paprika punainen 101g30kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Tomaattimurska 475g140kcal2.7g25.2g0.9g9g
Tomaattisose tomaattipyree 36g27kcal1.6g4.6g0.1g0.4g
Soijakastike 43g26kcal2.2g4.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g5.9g6.7kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.6kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2678kcal208.8g90.6g158.4g26.4g
Valittu annoskoko1250g1339kcal104.4g45.3g79.2g13.2g
Annoskoko puolitettuna625g670kcal52.2g22.7g39.6g6.6g
Arvot/100g100g107kcal8.4g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364883