Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 943g276kcal8.9g42.5g3.8g17.9g
Pinaatti 118g16kcal1.9g0.5g0.4g1.5g
Feta juusto (Filos), annos 20g94g260kcal15.6g0.7g21.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 94g215kcal4.8g16.5g13.3g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1533kcal62.4g120.4g78.4g49.8g
Valittu annoskoko1250g767kcal31.2g60.2g39.2g24.9g
Annoskoko puolitettuna625g383kcal15.6g30.1g19.6g12.5g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393