Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g241g710kcal33.7g2.4g62.6g1.4g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g310g81kcal3.4g9.6g0.6g0g
Maustepippuri, annos 1g8.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 688g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1582kcal74.2g24g126.6g2.8g
Valittu annoskoko1250g791kcal37.1g12g63.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna625g396kcal18.6g6g31.7g0.7g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421