Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita466g1491kcal46.6g302.9g9.3g60.6g
Vehnäjauho, sunnuntai303g1060kcal36.4g215.1g6.4g9.1g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 52g462kcal0g0g52.2g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 373g112kcal10.7g13.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6530kcal190.4g1128.6g136.6g139.6g
Valittu annoskoko1250g3265kcal95.2g564.3g68.3g69.8g
Annoskoko puolitettuna625g1633kcal47.6g282.2g34.2g34.9g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760