Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g311g183kcal18.6g13.1g6.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras52g138kcal4.4g26.5g0.5g6.9g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g691g960kcal131.2g0g48.3g0g
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 76g108kcal9.5g0.2g7.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g155kcal0g0g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3189kcal333.4g95.4g161g17.4g
Valittu annoskoko1250g1594kcal166.7g47.7g80.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna625g797kcal83.4g23.9g40.3g4.4g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111