Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 8g70kcal0g0g8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g222g93kcal3.5g19g0.2g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g256g281kcal58.8g0g5.1g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g57g72kcal13.9g2.7g0.6g0g
Kesäkurpitsa85g15kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g74g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Purjosipuli 114g26kcal2.1g2.7g0.2g2.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Vesi398g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1185kcal159.8g66.8g29.6g11.6g
Valittu annoskoko1250g592kcal79.9g33.4g14.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna625g296kcal40g16.7g7.4g2.9g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010