Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)120g428kcal16.7g83.7g2.6g6g
Vesi179g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 479g661kcal89.7g0g33.5g0g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g484kcal0g0g53.8g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g269g727kcal25.3g123.8g12.4g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4678kcal267.2g428.8g205.2g36.8g
Valittu annoskoko1250g2339kcal133.6g214.4g102.6g18.4g
Annoskoko puolitettuna625g1169kcal66.8g107.2g51.3g9.2g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657