Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 231g68kcal2.2g10.4g0.9g4.4g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g95g327kcal19.9g59.8g0.9g15.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g37g324kcal0g0g36.6g0g
Sieni tatti, hapero 407g112kcal7.4g11.8g2g7.7g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g41g120kcal2.7g23.6g1.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)271g434kcal7.3g7.3g40.7g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g95g373kcal30.4g0g27.5g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3562kcal141.6g233g220.4g57.2g
Valittu annoskoko1250g1781kcal70.8g116.5g110.2g28.6g
Annoskoko puolitettuna625g891kcal35.4g58.3g55.1g14.3g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368144