Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka112g804kcal1.1g1.1g89.3g0g
Liivatelehti, gelatiini5.2g18kcal4.4g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g215g137kcal23.6g8.6g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g26g103kcal0g25.8g0g0g
Mansikka 429g200kcal2.1g36.1g0.9g8.2g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g206g828kcal16.5g125.7g35g7.6g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g172g361kcal5.2g8.6g34.3g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g86g453kcal7.9g51.5g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5808kcal121.6g514.8g366.2g31.6g
Valittu annoskoko1250g2904kcal60.8g257.4g183.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna625g1452kcal30.4g128.7g91.6g7.9g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316