Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 451g82kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.6g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Herne 226g156kcal11.4g21.1g0.9g7g
Kuohukerma,valio,2dl226g767kcal4.5g6.8g79g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g169g474kcal27.1g1.7g38.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3549kcal92.2g86g304.6g22.8g
Valittu annoskoko1250g1775kcal46.1g43g152.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna625g887kcal23.1g21.5g76.2g5.7g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327