Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.4g0g
Sipulikuutiot Apetit75g20kcal0.9g3.6g0.2g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g15g45kcal2.4g1.1g3.5g0g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 753g1371kcal232.1g0g48.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 377g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3200kcal471.4g9.6g141.2g0g
Valittu annoskoko1250g1600kcal235.7g4.8g70.6g0g
Annoskoko puolitettuna625g800kcal117.9g2.4g35.3g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478