Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu803g1012kcal88.3g2.4g72.3g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g187g506kcal24.4g0g45g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g214g535kcal40.7g0.1g47.1g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g27g241kcal0g0g26.8g0g
Voi 13g97kcal0.2g0.1g10.9g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4782kcal307.2g5.2g404.2g0g
Valittu annoskoko1250g2391kcal153.6g2.6g202.1g0g
Annoskoko puolitettuna625g1196kcal76.8g1.3g101.1g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594