Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g642g482kcal12.2g102.8g1.3g6.4g
Porkkana 76g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g302g453kcal50.2g0.9g27.2g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g94g33kcal2.5g4.4g0.5g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g76g94kcal2.3g19.3g0.5g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g11g6.8kcal0.3g0.6g0.8g0.1g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2306kcal137g268.6g71.8g18.2g
Valittu annoskoko1250g1153kcal68.5g134.3g35.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna625g577kcal34.3g67.2g18g4.6g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638