Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 284g77kcal8.9g3g2.3g4.5g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g313g1244kcal68.9g0g103.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots258g1602kcal74.9g33.6g142.1g9.6g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g352g3169kcal0g0g352.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g12274kcal312g86.8g1200.4g30g
Valittu annoskoko1250g6137kcal156g43.4g600.2g15g
Annoskoko puolitettuna625g3069kcal78g21.7g300.1g7.5g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640