Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g98g431kcal3.6g2.6g45.1g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g785g275kcal19.6g27.5g3.9g19.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g27kcal1g1g2g0.2g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g98g57kcal3.9g4.7g2.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g118g377kcal27.1g0g27.1g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g141g99kcal16.9g3.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2528kcal144.2g77.8g166.2g39.6g
Valittu annoskoko1250g1264kcal72.1g38.9g83.1g19.8g
Annoskoko puolitettuna625g632kcal36.1g19.5g41.6g9.9g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945