Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 36g82kcal1.8g6.3g5.1g2.1g
Tomaatti 601g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g240g24kcal2.6g2.4g0.5g2.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g168g424kcal26.9g2.7g33.7g0g
Basilika, tuore120g48kcal3.7g6g1g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1475kcal79g84.2g84.6g38g
Valittu annoskoko1250g738kcal39.5g42.1g42.3g19g
Annoskoko puolitettuna625g369kcal19.8g21.1g21.2g9.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059