Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Kinkkusuikale, Portti395g494kcal67.2g1.6g27.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g494g119kcal8.9g14.8g2.5g9.4g
Keltuainen, 20g, annos 20g15g10kcal0.5g0g3.7g0g
Parmesan formaggio da pasta99g452kcal39.5g0g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2281kcal238.6g56.6g134g27.2g
Valittu annoskoko1250g1141kcal119.3g28.3g67g13.6g
Annoskoko puolitettuna625g570kcal59.7g14.2g33.5g6.8g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238