Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman668g1135kcal80.1g0g66.8g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g83g309kcal11.6g60.5g2.1g3.4g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g250g701kcal5.8g8.8g70.1g0g
Kananmuna kuoreton 184g262kcal22.9g0.6g18.8g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 8.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4857kcal243g146.8g315.8g8.8g
Valittu annoskoko1250g2429kcal121.5g73.4g157.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna625g1214kcal60.8g36.7g79g2.2g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144