Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen558g184kcal18.4g27.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 259g889kcal26.4g181.4g3.1g9.1g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g12kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka4g16kcal0g3.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.4g0.4g13.5g0g
Mustikka metsä- 239g105kcal1.2g15.3g1.4g7.9g
Hermesetas -neste8g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu40g24kcal0.4g1.8g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2851kcal126.8g468g39.8g36.2g
Valittu annoskoko1250g1425kcal63.4g234g19.9g18.1g
Annoskoko puolitettuna625g713kcal31.7g117g10g9.1g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321