Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g214g364kcal42.8g0g21.4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.3g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g268g214kcal4g17.9g13.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.3g14kcal0.7g0.6g1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g15g58kcal3.6g0g4.9g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g71g193kcal14.1g0.7g15.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 107g38kcal4.9g2.1g0.3g2.7g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)48g347kcal0g0g38.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 321g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g161g549kcal11.1g125.2g0.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3568kcal163.2g296.2g191.6g10.6g
Valittu annoskoko1250g1784kcal81.6g148.1g95.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna625g892kcal40.8g74.1g47.9g2.7g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924