Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 362g516kcal45.2g1.1g37.1g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g33g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe8.2g14kcal0.4g3.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g169kcal5g34.5g0.6g1.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g16g23kcal2.3g2.3g0.6g7.9g
Vehnänalkio 8.2g30kcal2.4g2.5g0.8g1.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki609g341kcal51.7g30.4g1.2g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss165g56kcal1.6g6.7g1.3g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2300kcal217.2g161.4g83.2g34g
Valittu annoskoko1250g1150kcal108.6g80.7g41.6g17g
Annoskoko puolitettuna625g575kcal54.3g40.4g20.8g8.5g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983