Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 315g255kcal5g53.1g0.2g9.5g
Vesi683g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g5.3g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Vuohenjuusto Sainte Maure26g79kcal4.5g0g6.6g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)47g14kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 105g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Ruokaöljy keskiarvo 15g130kcal0g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1036kcal22.8g122.6g45.2g23.4g
Valittu annoskoko1250g518kcal11.4g61.3g22.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g259kcal5.7g30.7g11.3g5.9g
Arvot/100g100g41kcal0.9g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373219