Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g575g948kcal114.9g0g57.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g431g103kcal7.8g12.9g2.2g8.2g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Margariini 80% keskiarvo29g204kcal0.1g0.1g23g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)144g237kcal4.3g5.7g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3024kcal256g44.2g208.8g18.8g
Valittu annoskoko1250g1512kcal128g22.1g104.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna625g756kcal64g11.1g52.2g4.7g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461