Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%556g946kcal111.2g0g55.6g0g
Sipuli (kuorittu)97g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Mutti paseerattu tomaatti125g40kcal2.1g5.8g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g97g72kcal4.4g12.6g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g125kcal0g0g13.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 348g122kcal16.1g6.8g1g8.7g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Basilika, kuivattu 2.8g7.1kcal0.4g0.6g0.1g1.1g
Oregano, kuivattu 2.8g8.5kcal0.3g0.6g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2708kcal272.2g64.4g143g26.8g
Valittu annoskoko1250g1354kcal136.1g32.2g71.5g13.4g
Annoskoko puolitettuna625g677kcal68.1g16.1g35.8g6.7g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373963