Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 409g560kcal9.9g123.5g1.1g3.8g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g123g404kcal30.6g0g31.9g1.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g204g245kcal4.7g9.8g20.4g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g515g715kcal92.6g10.3g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3849kcal275.6g287.2g174.8g10g
Valittu annoskoko1250g1925kcal137.8g143.6g87.4g5g
Annoskoko puolitettuna625g962kcal68.9g71.8g43.7g2.5g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092