Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton714g764kcal165g0g10.7g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)357g536kcal57.1g14.3g28.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)54g386kcal0g0g42.9g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g79g302kcal18.9g0g25.9g0g
Maustepippuri, annos 1g8.9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 38g8.5kcal0.5g0.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3992kcal483g29.8g216.8g1.8g
Valittu annoskoko1250g1996kcal241.5g14.9g108.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna625g998kcal120.8g7.5g54.2g0.5g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153