Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g229g710kcal5.7g171.9g1.1g17.2g
Leivinjauhe 16g27kcal0.8g5.9g0g0.1g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g146g438kcal30.6g1.5g30.6g0g
Pistaasipähkinä, Parrots83g542kcal17.7g13.4g47.1g10.8g
Viikuna, pehmeä , kuivattu104g271kcal3.1g57.3g2.1g9.4g
Kananmuna 50g(kpl)417g525kcal45.8g1.2g37.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g156g1406kcal0g0g156.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)94g117kcal3.1g3.5g9.4g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8073kcal213.6g509.4g568.2g75g
Valittu annoskoko1250g4036kcal106.8g254.7g284.1g37.5g
Annoskoko puolitettuna625g2018kcal53.4g127.4g142.1g18.8g
Arvot/100g100g323kcal8.5g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613